Even voorstellen: Rebel Moojen

In deze blog stellen we je graag voor aan onze content marketeer Rebel Moojen!
 

Een creatieve pen

Rebel is 27 jaar en werkt sinds november 2019 bij Garden Connect als content marketeer. Na het afronden van haar afstudeerstage bij de NPO en het behalen van haar HBO diploma Communicatie, wist Rebel dat ze een combinatie wilde van online werkzaamheden én het benutten van haar interesse en plezier in schrijven. Door zich na haar afstuderen te richten op content marketing is ze bij Garden Connect terecht gekomen. “Ik zorg ervoor dat hetgeen wat mijn klanten in het tuincentrum doen, ook zichtbaar is op de website. Ik zorg voor de content, nieuwsbrieven, blogs en het heb hierover contact met de klant. We bespreken elk kwartaal hun belangrijkste focus voor die maanden. Ontzorgen is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Veel klanten willen dat hun website up-to-date is, maar hebben hier zelf geen tijd voor. Daar zijn wij als content marketeers voor”, aldus Rebel.
 

Met open armen ontvangen

“Nikkie heeft mij via LinkedIn benaderd voor de content marketeer vacature die openstond. Na mijn eerste sollicitatiegesprek kreeg ik een rondleiding op kantoor dat pre-covid nog helemaal vol zat. Ik werd direct geraakt door de groep jonge mensen bij elkaar en dacht meteen ‘dit is de soort dynamiek waar ik naar op zoek ben.’ Toen ik werd voorgesteld aan de content marketeers werd ik heel vriendelijk ontvangen. Ik werd als het ware met open armen ontvangen. Tijdens mijn sollicitatie hadden we het stiekem al over de vele borrels, uitjes, wintersport en festivals met alle Garden Connect collega’s. Duidelijk een plek voor mij! Hier moest ik zijn! Ik moet toegeven: dat komt in de praktijk ook écht tot zijn recht.” 
 

Goede teambuilding

Rebel is trots op waar het content marketing team nu staat: “we kijken binnen het content team altijd naar hoe we onze dienst kunnen verbeteren. We komen steeds met nieuwe ideeën en daarnaast is de dynamiek in ons team heel fijn. Ik ben er trots op dat we een écht hecht team zijn met elkaar.” 
 

Onmisbare factor

Stiekem wil Rebel ooit presentatrice van een televisieprogramma worden, iets met tuinen, mode of mensen. Ook in haar huidige werk heeft ze ambities: “in mijn werk streef ik ernaar dat klanten altijd de meerwaarde van mijn werk inzien. Ik wil mijn klanten op zo’n manier ondersteunen dat mijn werk als content marketeer onmisbaar is en dat ze mij nodig hebben om echt naar een hoger niveau te gaan.” 
 

Concert at Sea

Als Rebel niet aan het werk is, dan sport ze veel: “ik doe aan kickboxen, dansen en geef zumbales. Ik heb een heerlijke groep vriendinnen waar we graag tripjes en etentjes mee doen. Gelukkig deel ik die passie voor lekker eten ook met mijn vriend, want we ontdekken graag nieuwe restaurants in binnen- en buitenland. Daarnaast ga ik graag naar festivals en treed ik regelmatig op als danseres, bijvoorbeeld bij Concert at Sea en de Zwarte Cross.” De Alocasia Zebrina is Rebel haar favoriete plant “deze doet het heel goed met heel weinig verzorging en ik ben steeds weer verbaasd als deze een nieuw blad krijgt. Daarnaast vind ik de steel heel mooi en opvallend.” 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: