Even voorstellen: André van de Polder

André begon in februari 2012 als Front-end developer bij Garden Connect. Graag stellen wij hem via deze blog aan je voor!

Front-end development

“Als Front-end Developer maak ik de vertaalslag van visueel ontwerp naar het technisch én visuele. Hierbij maak ik gebruik van HTML, CSS en JavaScript. Dit doe ik voor verschillende klanten, uiteenlopend van alleen een website tot ook een gehele webshop; van kleine visuele verbeteringen tot gehele projecten.”

Sollicitatie dezelfde dag

“Mijn eerste baan binnen de IT was als all-round designer bij een start-up. Na anderhalf jaar werd ik benaderd door Garden Connect en had ik de sollicitatie nog diezelfde dag! De eerste keer miste ik de juiste afslag onderweg naar kantoor, maar mijn indruk was direct positief. Open, eerlijke en gezellige mensen, die informeel met elkaar omgaan. We waren toen nog maar met 10 andere collega's. En gelukkig rijd ik nu ook al 10 jaar goed, voornamelijk met de fiets de laatste jaren.”

Van auto naar fiets

“In het begin kwam ik altijd met de auto naar kantoor, dat veranderde langzaam naar met de fiets. Op een dag, zo’n zes jaar geleden, vroeg iemand mij: “Is het niet wat voor jou om met de fiets te komen?”. Ik had er toen nooit aan gedacht en ging zo af en toe eens met de fiets. Nu wordt er gevraagd: “Heb je je auto nog?”. Want inmiddels kom ik bijna elke dag met de fiets.”

Blijven ontwikkelen

“Binnen IT zijn er altijd nieuwe technieken en ontwikkelingen, daarom wil ik altijd mijn kennis blijven uitbreiden en doorontwikkelen. Daarnaast wil ik mijn huidige vaardigheden blijven verbeteren en de kwaliteit van mijn werk hoog houden.”

In het dagelijks leven

“Ik ben na het werk vooral bezig met ontspanning, zoals lezen van boeken of wandelen in de natuur. Daarnaast doe ik ook graag mee met bootcamp, die wij wekelijks met het team doen. Vroeger had ik een vrij standaard kamerplant, de Goudpalm in huis. Door mijn kat heeft de Goudpalm het helaas niet overleefd, dus sindsdien heb ik geen planten of bloemen meer in huis. De natuur heb ik dan ook redelijk dicht in de buurt, daar geniet ik vaak van de vele soorten bloemen en vooral de vlinders.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: