Even voorstellen: Mark van Ketel

Mark van Ketel werkt bij Garden Connect als senior front-end developer en in deze blog stellen we je graag aan hem voor! 
 

All-round development

Sinds 2015 werkt Mark bij Garden Connect als developer. “Ik werk nu als senior front-end developer, maar in de afgelopen jaren is mijn werk wat meer all-round geworden. Zo doe ik niet meer alleen front-end development, maar ook back-end werk en word ik meer flexibel ingezet. Het back-end werk dat ik doe focust wel voornamelijk op content, zoals het onderhoud aan ons Platform en het ontwikkelen van onze AR-functie.” Voorheen heeft Mark ook development functies gehad, vaak met andere systemen en talen, maar wel altijd gericht op website ontwikkeling. 
 

Groei

“Ik denk dat ik in de afgelopen jaren flink ben gegroeid als werknemer en als persoon. Ik ben niet alleen front-end developer en probeer het bedrijf ook te helpen groeien. Ik kijk naar wat er beter, netter of gestructureerder kan in ons Platform bijvoorbeeld. Ik pak dingen nu vaker zelf op met collega’s en doe dat ook zonder dat het van mij gevraagd wordt. Mijn rol is daarin wat vrijer geworden.”
 

Stagebegeleiding

Naast dat Mark altijd bij wil dragen aan de ontwikkeling van Garden Connect, wordt hij binnenkort ook stagebegeleider en kan hij het werk inhoudelijk doorgeven. “Ik zit in een hele leuke ontwikkeling, waarin ik het eerste aanspreekpunt zal zijn voor onze nieuwe stagiair. Ik doe dan de begeleiding en hoop de stagiair veel te kunnen leren.”
 

Nieuwe systemen en technieken

“Toen ik net begon bij Garden Connect werd ik heel goed opgevangen door de directe collega’s. Alles was nieuw voor mij als het gaat om de werkwijze, het cms en de code. Ik werd heel goed begeleid en kon er vrij snel mee werken. Verder was de werksfeer heel positief en ik ervaarde het als een groot pluspunt dat de structuur in het bedrijf niet gelaagd is.” 
 

De Paradijsvogelplant

“Wat ik hele mooie planten vind, zijn de Paradijsvogelplant en de Heliconia. Deze heb ik in het echt gezien tijdens het reizen en behoren tot mijn favorieten.” Als Mark niet aan het werk is, besteedt hij graag tijd met zijn dochtertje van bijna twee. Daarnaast bezoekt hij concerten & festivals, reist hij graag, en houdt hij zich bezig met fotografie. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: