Marketplace geopend in Garden Connect platform

We hebben goed nieuws voor onze Belgische gebruikers: zij hebben als eerste toegang tot de splinternieuwe Garden Connect Marketplace. Deze Marketplace biedt een uitgebreide selectie handige modules en diensten, die gebruikers direct kunnen aanvragen.

In de afgelopen jaren hebben we tal van functies en modules ontwikkeld om gebruikers te ondersteunen. Echter, soms was het voor gebruikers lastig om een volledig overzicht te krijgen van alle beschikbare mogelijkheden. Om dit probleem op te lossen, hebben we besloten om de Marketplace te openen. Hierdoor wordt het gemakkelijker dan ooit voor gebruikers om de benodigde modules en diensten te ontdekken en aan te vragen.

Om een goede start te maken, hebben we een select aanbod van diensten aan de Marketplace toegevoegd. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Digitale kadokaarten
  • Affiliate marketing
  • Google Ads

Daarnaast hebben we nog 11 andere diensten in de Marketplace gezet! Om toegang te krijgen tot de Marketplace, kun je inloggen op het Garden Connect-platform. Eenmaal ingelogd, vindt je bovenaan de pagina een link naar de Marketplace. Met behulp van deze link kun je direct de Marketplace verkennen.

Binnen de Marketplace hebben gebruikers de mogelijkheid om te zoeken op categorie of product. Alle relevante informatie, inclusief productdetails, tarieven en voorwaarden, zijn te vinden in de Marketplace. Bovendien breiden we het aanboden de komende weken verder uit, waardoor een volledig overzicht van alle mogelijkheden zichtbaar is.

Begin juni wordt de marketplace ook geopend voor Nederlandse en Engelstalige gebruikers. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: