Maak kennis met BloomBot: de AI-gestuurde chatbot die 24/7 vragen van jouw klanten beantwoordt!

Amsterdam - Garden Connect, de toonaangevende aanbieder van innovatieve oplossingen in de tuinbranche, introduceert BloomBot, een AI-gestuurde chatbot die ontworpen is om de manier waarop klanten contact hebben met tuincentra en kwekers te verbeteren. Door gebruik te maken van artificial intelligence biedt BloomBot gepersonaliseerde en uitgebreide antwoorden op alle vragen van consumenten!

BloomBot maakt gebruik van een uitgebreide kennisbank, gevoed door GPT-gebaseerde AI-technologie, om tips en adviezen te geven bij het verzorgen van planten, het oplossen van veelvoorkomende problemen en zelfs suggesties te doen voor relevante producten uit de webshop. Deze unieke chatbot verbetert de winkelervaring voor klanten en zorgt voor snelle en nauwkeurige antwoorden op hun vragen.
 

Eenvoudige implementatie op elke website
Het implementeren van BloomBot in een website of webshop is een fluitje van een cent en duurt minder dan 2 minuten. BloomBot indexeert zelf nieuwe content op de website en zorgt er dus voor dat de verstrekte informatie altijd up-to-date is. Met toegang tot een uitgebreide plantendatabase van meer dan 50.000 planten, levert BloomBot bovendien instructies en advies op maat, specifiek voor iedere plant of situatie.

"We zijn trots over de introductie van BloomBot in de tuinbranche", zegt Edwin Meijer, medeoprichter van Garden Connect. "Door gebruik te maken van de kracht van artificial intelligence biedt BloomBot een naadloze en handige manier voor klanten om goede antwoorden te krijgen op vragen, met name rondom planten. Het is alsof er 24/7 een persoonlijke tuin-assistent beschikbaar is."
 

Introductie bij Spoga+Gafa en GLEE

BloomBot maakt zijn debuut op de aankomende beurzen, waaronder GLEE in Birmingham en Spoga+Gafa in Keulen. Bezoekers van de Garden Connect stand kunnen met eigen ogen zien hoe BloomBot de interactie met klanten optimaliseert en de online verkoop van tuincentra stimuleert.

Wil je meer weten over BloomBot, de AI-gestuurde chatbot van Garden Connect? Ga dan naar www.gardenconnect.com of neem contact met ons op via info@gardenconnect.com

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: