Garden Connect’s 20-jarig jubileum diner met BBC presentator Adam Frost

Na de eerste dag van GLEE in Birmingham, hebben we ons 20-jarig jubileum gevierd in het Genting Hotel. BBC Gardeners’ World presentator Adam Frost, ook zevenvoudig winnaar van de gouden medaille van de Chelsea Flower Show, was erbij en sprak over zijn ervaring met tuinieren.
 

Het begon allemaal met vrijwilligerswerk

Aan het begin van de avond vertelde Edwin Meijer, een van de eigenaren, hoe Garden Connect begonnen is. Samen met twee vrienden deed Edwin vrijwilligerswerk bij een lokale voetbalclub.

Ze besloten een website op te zetten, vrijwillig, als project voor de club. Lokale bedrijven merkte dit op en informeerden naar hun website, en zo begon het allemaal. Deze unieke achtergrond onderscheidt Garden Connect van vele andere bedrijven, en de eigenaren doen nog steeds veel vrijwilligerswerk in hun lokale gemeenschap.

Een leven vol tuinieren

Na het diner vertelde Gardeners’ World presentator Adam Frost over zijn ervaring met tuinieren. Van het moment dat hij zijn eerste stapjes zetten als baby, was Adam in de tuin te vinden en al bezig met tuinieren.

Gedurende zijn carrière heeft hij veel tuinen ontworpen en opgebouwd. Ook legde hij uit hoe het proces verliep toen hij zijn eerste tuin bouwde bij de Chelsea Flower Show: hij had al zijn geld geïnvesteerd in het nieuwe en spannende project, wat het uiteindelijk ook waard was. Hij kreeg hier 7 gouden medailles voor, de laatste - voor nu - was in 2015.

Ambities

Zoals Adam Frost concludeerde na zijn speech: de tuinbranche is een geweldige branche en er is veel in te doen. Zelfs na 20 jaar is Garden Connect nog steeds erg ambitieus en levendig en we kijken uit naar het ontmoeten van Britse retailers en hen vooruit te helpen!

Meer informatie over het verhaal van Garden Connect kun je vinden via https://www.gardenconnect.com/nl/ons-verhaal.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: