Het toevoegen van een page title is een essentiële stap voor een succesvolle SEO-strategie van je webpagina. De title tag is de titel van een webpagina die je ziet als een zoekmachine een lijst zoekresultaten toont. Zo'n zoekresultaat laat gebruikelijkerwijs de page title, URL en metadescription zien. De page title is dus erg belangrjik, want dit is het eerste wat iemand van je website ziet; nog voordat ze op je website terecht komen, hebben ze je page title gezien. Een goede page title kan ervoor zorgen dat iemand daadwerkelijk op je website klikt.

Neem contact op

Ben jij ambitieus en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

* Velden met een * zijn verplicht

De page title heeft twee belangrijke doelen:

• Gebruikers uitnodigen op de link te klikken. Een uitnodigende page title genereert meer clicks.
  • Helpen in de SEO-rankings van zoekmachines. Een goede page title helpt de algoritmes van zoekmachines om de webpagina beter te begrijpen, waardoor de webpagina hoger in de zoekresultaten terecht komt, wat meer clicks genereert.

Hoe maak je een goede page title?

Om een goede page title te maken, doorloop je de volgende stappen:

• Voeg belangrijke zoekwoorden toe, vooral aan het begin van de page title
  • Maak de page title interessant, specifiek en beknopt
  • Houd de lengte van de page title tussen de 60 en 65 karakters
  • Laat de page title overeen komen met je H1 tags op de webpagina zelf

Als je deze stappen doorloopt, heb je een goede page title geschreven en zul je ongetwijfeld meer clicks genereren voor je webpagina!