Garden Connect wint UKTI Investment Award

Garden Connect ontving woensdagavond 6 november de UKTI Investment Award voor het ondernemerschap dat het bedrijf het afgelopen jaar in het Verenigd Koninkrijk heeft getoond. Op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht kreeg Garden Connect deze prestigieuze award uit handen van de Britse Ambassadeur in Nederland, Sir Geoffrey Adams.

Het Award Dinner vindt normaal plaats op de Britse Ambassade in Den Haag maar wegens een verbouwing werd uitgeweken naar de bovenste etage van het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Oprichters en aandeelhouders van Garden Connect, Edwin Meijer en Frank de Lange, namen de Award in ontvangst. "Het is bijzonder om deze Award uitgereikt te krijgen. We hebben de afgelopen 14 maanden hard gewerkt om onze organisatie in de UK op het niveau te krijgen waar we het willen hebben. Inmiddels koersen we af op zo'n 30% groei in dit eerste jaar en krijgen we vele positieve berichten van tuincentra. We zijn de goede weg ingeslagen en deze Award is een erkenning maar ook stimulering om in 2014 met 200% energie door te gaan." aldus Edwin Meijer.

Garden Connect levert momenteel online marketing diensten aan meer dan 150 tuincentra in vier landen en heeft kantoren in Zwanenburg en Luton. "Als we er klaar voor zijn gaan we ook de mogelijkheid bekijken om meer vestigingen te openen. Door onze kennis van de tuinbranche en innovatiekracht kunnen we ook in bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk succesvol zijn" vertelt Frank de Lange.

United Kingdom Trade & Investment, afgekort UKTI, bevordert de handel tussen bedrijven wereldwijd en het Verenigd Koninkrijk. Garden Connect heeft ondersteuning gehad vanuit deze organisatie bij de oprichting van de Britse vestiging in Luton. Jaarlijks reikt UKTI awards uit aan bedrijven die succesvol investeren in de UK. Naast Garden Connect ontvangen zes andere bedrijven deze award, waaronder Philips, NXP (beiden beursgenoteerd) en SHV (het grootste familiebedrijf van Nederland). 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: