Verkopen via Bol.com werkt!

 

Garden Connect heeft een volledige Bol.com integratie. Verkopen via het bekende online platform werkt écht, mits je het goed aanpakt. We leggen je graag uit hoe we voor een van je collega's in 3 dagen tijd maar liefst €2.488 aan omzet binnen hebben gehaald. En daar blijft nog een goede winst van over. 

De Bol.com koppeling werkt erg eenvoudig. "Als ondernemer vraag je een account aan op Bol.com. Vervolgens activeren wij de module in het Garden Connect Platform, zodat de prijzen, actuele voorraad en orderinformatie automatisch gesynchroniseerd worden." vertelt Nikkie van Dillen namens Garden Connect. 
 

Kies zorgvuldig je assortiment

Vervolgens moet er goed opgelet worden welke artikelen voor welke prijs worden aangeboden. "Wij adviseren om een selectie van het assortiment op Bol.com te plaatsen. Bijvoorbeeld artikelen vanaf €50 waar je voldoende voorraad van hebt. In het Garden Connect Platform kun je eenvoudig artikelen koppelen aan de categorisering van Bol.com. Je kunt ook een andere verkoopprijs instellen." Na het instellen wordt de informatie automatisch op Bol.com geplaatst.
 

Eenvoudig extra omzet halen

Bestellingen via Bol.com komen direct in het Garden Connect Platform: "Wat afhandeling betreft is er geen verschil tussen een gewone order of via Bol.com. De commissie van Bol.com wordt automatisch berekend. Dat is meestal zo'n 12%. Dat is veel geld, maar je hoeft dan ook niets aan marketing te doen: dat doet Bol.com voor je."

Wil je ook aan de slag met Bol.com? Neem dan contact op met Patrick (patrick@gardenconnect.com) of Melissa (melissa@gardenconnect.com). Dan zorgen wij dat je binnen een week online verkoopt!

 

Ontvang elke maand dit soort tips in je inbox

* indicates required

Kijk ook eens naar de volgende berichten: