Garden Connect in EFSA Trend Magazine

EFSA heeft het Autumn/Winter 2020-21 Trend Magazine gepubliceerd, waarin de nieuwste trends en innovaties binnen de tuinbranche centraal staan. In deze uitgave van het populaire vakblad bespreken experts hun voorspellingen rondom kleuren, materialen en stijlen toe. Aangezien trends niet alleen over stijl gaan, maar ook over de manier waarop consumenten winkelen, licht Garden Connect het belang van marketing voor tuincentra toe. Download het EFSA Trend Magazine en lees de bijdrage van Garden Connect onder Marketing Trends (p. 20). 

 

EFSA Trend Magazine

Het Trend Magazine is een initiatief van EFSA, het samenwerkingsverband van toonaangevende leveranciers binnen de tuinbranche. Samen ontdekken en bepalen zij de trends, sturen aan op innovaties en delen hun kennis. Tweemaal per jaar bundelt EFSA al deze kennis over de tuinbranche in het EFSA Trend Magazine. 

 

Het belang van online marketing voor tuincentra

Als EFSA-lid zet Garden Connect zich in voor innovaties op marketinggebied voor tuincentra. Hoe belangrijk is online marketing voor tuincentra en hoe helpt een e-commerce strategie bij het behalen van de verkoopdoelen? Garden Connect beheert meer dan 300 websites en webshops voor bedrijven in de tuinbranche dus kunnen zichzelf benoemen als expert. Maar hoe denken tuincentra zelf over online marketing en het belang ervan? Drie grote tuincentra in binnen- en buitenland zijn gevraagd door Garden Connect om hun ervaringen te delen. Lees hier het artikel met Famiflora, Tuincentrum Leurs en Frosts Garden Centres.

 

Klik hier om het artikel te lezen 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: