Hoe Garden Connect jouw RetailVista klantenkaart integreert

De klantenkaart wordt door veel retailers gebruikt om contactgegevens te verzamelen en analyses te maken. Deze mag dus niet ontbreken in een moderne winkel. De kracht van grote webshops als Bol.com en Amazon is dat zij hun klant kennen: niet persoonlijk, maar door de hoeveelheid data weten zij precies wie ze, op welk moment en waarmee moeten benaderen.

RetailVista biedt je de mogelijkheid om een eigen klantenkaart op te zetten en daarmee een goed, waardevol klantenbestand op te bouwen. De klantenintegratie van RetailVista met het Garden Connect platform biedt jouw klanten een complete customer journey; online & offline.

 

Klantenkaart: self-service via de website

Je kunt de module “Spaarkaart” gebruiken binnen RetailVista om een klantenkaart op te starten voor jouw tuincentrum. Zodra deze module is ingericht kunnen jouw klanten inloggen op je website en de volgende acties uitvoeren:

  • De klantenkaart online registreren
  • Alle kassabonnen opvragen
  • Persoonlijke gegevens inzien en bewerken
  • Het actuele puntensaldo bekijken

Ook is het mogelijk om transacties die nog ontbreken te koppelen aan de klantenkaart om punten te sparen. De login via je eigen website bespaart jou tijd en geeft leden van je spaarprogramma alle vrijheid die zij willen.

Klantenkaart

 

Klantenkaart voor meerdere vestigingen 

NedFox en Garden Connect bieden ook oplossingen voor tuincentra met meerdere vestigingen. Door gebruik te maken van eLoyalty kunnen franchise organisaties, samenwerkende tuincentra en familiebedrijven een compleet loyaliteitsprogramma aanbieden. 

De integratie met eLoyalty is door Garden Connect al succesvol ingezet bij meerdere tuincentra. Zo gebruikt GroenRijk deze integratie om haar Groenkaart-programma aan te bieden in geheel Nederland; een goed voorbeeld van een succesvolle klantenkaart voor tuincentra.

 

RetailVista

 

Meer mogelijkheden

Naast de online registratie en login voor kaarthouders kun je de RetailVista of eLoyalty klantenkaart ook koppelen aan je webshop, gebruiken in een app of gericht persoonlijke e-mails sturen na een aankoop.  

Als je RetailVista gebruikt is het aan te raden om een klantenkaart aan te bieden. Dit kan een grote stap voorwaarts betekenen voor jouw tuincentrum. Je leert meer over je klantenbestand en je kan de data via het Garden Connect platform gebruiken om er meer uit te halen.

 

Wil je meer weten over hoe Garden Connect je kan helpen om een klantenkaart te integreren? Neem contact op met onze accountmanagers Melissa en Patrick of bel +31 20 700 8250.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: