Vanaf 1 juni online horeca reserveringen via jouw website

Binnenkort mag je tuincafé of restaurant weer open maar het is wel verplicht om bezoekers vooraf te laten reserveren. Met de ticketing module van Garden Connect laat je jouw klanten eenvoudig online reserveren.

Ze kiezen de datum & tijd en ontvangen een digitaal ticket. Zo zorg je ervoor dat klanten langs kunnen komen op het moment dat jij plaats hebt. Eventueel kun je ze een (aan)betaling laten doen om zeker te zijn dat ze langskomen.

 

Automatische e-mails

Jouw klanten ontvangen een professioneel ticket per e-mail. Ook krijgen ze een dag van tevoren een herinnering en kun je ze een dag na hun bezoek vragen of alles goed is verlopen. Deze automatische e-mails helpen jou en de klant om er een leuk bezoek van te maken!

 

Ook geschikt voor VIP avonden & andere activiteiten

Je kunt de ticketing module ook gebruiken voor VIP avonden en andere activiteiten. Wil je je kerstshow openen? Of heb je een speciale koopavond? Dan kun je bezoekers online een ticket laten reserveren. Je kunt onbeperkt events aanmaken en per tijdsblok het maximale aantal bezoekers instellen.

Ticketing module

Aan de slag!

Wil je aan de slag gaan? Dan zorgen we ervoor dat je volgende week live bent met de ticketing module! Bel ons even op +31 20 700 8250 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: