Wij staan volgende week op de GRS beurs!

We hebben er even op moeten wachten, maar komende week vindt er eindelijk weer een échte beurs plaats! Natuurlijk zijn wij als partner aanwezig op de GRS Februaribeurs in Boskoop.

In samenwerking met GRS gaan wij meer dan 40 bestelshops ontwikkelen. De leden die hier nog vragen over hebben, of twijfelen kunnen wij op de beurs van informatie en uitleg voorzien. 

De GRS bestelshops

GRS biedt haar leden in deze tijd bestelshops aan, die wij in samenwerking met hen ontwikkelen. De leden die ervoor kiezen om hier gebruik van te maken, kunnen dan door middel van een simpele webshop toch hun klanten van dienst zijn. 

De GRS beurs

Ben je GRS lid en ben je benieuwd hoe de bestelshop werkt? Of wil je weten hoe wij je kunnen helpen om online te verkopen? Kom dan gerust een praatje maken bij onze stand op de GRS beurs! Heb je je al aangemend voor een bestelshop? Dan kunnen we natuurlijk ook jouw vragen beantwoorden op de beurs en de huidige status doornemen. 

Extra opties: local SEO en plantendata

Wij hebben een databestand met meer dan 7000 planten die je inclusief unieke tekst en foto's snel in je webshop kunt zetten, zodat consumenten meteen een goed beeld hebben van je assortiment. Een andere extra optie is Local SEO, waarmee we zorgen voor een goede vindbaarheid van jouw webshop in de regio. Al deze extra's bespreken we graag met je op de GRS beurs!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: