GRS Retail en Garden Connect lanceren in korte tijd 40 online bestelshops

Sinds de uitbraak van Covid-19 was het topdrukte in de tuinbranche: zowel offline als online zijn er het afgelopen jaar meerdere records verbroken. Dat in navolging van de Belgische bedrijven ook de Nederlandse tuincentra moesten sluiten was dan ook een flinke domper.
 

Bestelshops voor GRS leden

Zeker nu de lente in zicht komt en de consument staat te popelen om in de tuin aan de slag, wordt er naarstig gezocht naar manieren om de consument toch te kunnen bedienen. Gelukkig is er sinds 10 februari de mogelijkheid om klanten via click & collect te laten bestellen. GRS Retail greep deze mogelijkheid direct aan en ontwikkelde in samenwerking met Garden Connect een bestelshop voor alle aangesloten leden. 
 

Een spoed webshop met eigen look & feel

De bestelshops zijn uiteraard volledig aangepast aan de eigen look&feel van de verschillende tuincentra. Naast de uitstraling wisselen ook het productassortiment en de prijzen per winkel. 

Maar liefst 40 tuincentra maken sinds half februari gebruik van de bestelshop. De reacties zijn enthousiast. En ook de consument weet de shops te vinden, de eerste bestellingen zijn vrijwel direct na de lancering al geplaatst.

GRS Retail biedt de bestelshop gedurende het hele jaar kosteloos aan haar leden aan. Ook in België, waar de winkels gelukkig weer open zijn, maar online ondersteuning door alle beperkende maatregelen net zo goed gewenst is.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: