Boost jouw online verkopen met Google Ads

Het is lente, dus het is tijd om jouw online verkopen een boost te geven! Je weet al dat we veel met zoekmachine optimalisatie werken, maar dat is vooral een lange termijn strategie. Wil je jouw verkoop op korte termijn een boost geven? Ons team van Google gecertificeerde marketeers kan jou helpen om jouw Google Ads campagnes op te zetten en te optimaliseren.
 

Google Shopping

We kunnen je helpen om met jouw producten te adverteren op Google Shopping. Gebruikers die op Google Shopping producten klikken hebben de intentie om online iets te kopen, dus dit is dé plek om te adverteren met jouw producten.

Google ads voor Tuincentra
 

Case: €2,409 aan Google budget, €49,020 omzet

Voor dit tuincentrum zijn wij begin januari een uitgebreide Google Ads campagne begonnen. Tussen het startmoment en 9 april hebben we €2,409 uitgegeven aan Google Ads clicks en hebben we een omzet gerealiseerd van €49,020. 

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Je kunt de onderstaande screenshots bekijken voor de cijfers:
 

Google ads voor Tuincentra

Google product feed

Eén van onze experts zet een Google product feed voor je op. Wil je alleen adverteren met producten met een prijs van €20 of hoger? En wil je stoppen met adverteren wanneer er minder dan 5 van deze producten op voorraad zijn? Of misschien heb je wel veel producten zonder een officiële barcode, zoals planten of tuinmeubels? Geen probleem: de dynamische product feeds kunnen hier op ingesteld worden!

Google ads voor Tuincentra
 

Local advertising

Geef je de voorkeur aan het lokaal afleveren van jouw producten? Dat is geen probleem, we kunnen jouw Shopping ads afstemmen op jouw regio. Klanten zien dan de openingstijden, het adres en de afstand tot jouw tuincentrum. Dit helpt je om meer klanten over de vloer te krijgen in jouw winkel. 


 

Wil jij jouw verkopen een boost geven?

Bel ons op +31 20 700 8250 of neem contact op met jouw accountmanager.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: