Scotsdales lanceert Scan & Go Loyalty App

Scotsdales Garden Centres, gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk, heeft een nieuwe en unieke Scotsdales Scan & Go App gelanceerd. Met deze app kunnen klanten producten scannen tijdens het winkelen en daarna snel en gemakkelijk afrekenen. Scotsdales is het eerste Britse tuincentrum dat deze dienst lanceert voor zijn klantenkaarthouders.

 

Apple & Google Pay integratie

Klanten kunnen de Scotsdales app gratis downloaden in de Google Play Store of in de App Store. In de winkel kunnen klanten een digitaal winkelmandje aanmaken in de app, terwijl ze door het tuincentrum lopen. Ze scannen de producten met de camera op hun eigen telefoon, net zoals de bekende Appie App van Albert Heijn werkt..

Wanneer ze klaar zijn, is de betaling erg eenvoudig: door de barcode in de app te scannen kunnen ze gemakkelijk en snel afrekenen: contant of met een een pinpas. Binnenkort is het ook mogelijk om te betalen met Apple Pay, Google Pay, of een credit card op de telefoon.

Deze app helpt om rijen bij de kassa te voorkomen, minimaliseert contact met medewerkersen en helpt bij het faciliteren van de regels rondom het houden van afstand.

Daarnaast wordt de bon in de app bewaard voor de klant, waardoor er geen gedoe meer is met verloren bonnetjes bij het ruilen én dit is natuurlijk ook een stuk duurzamer. Ook cadeaubonnen en kortingsvouchers worden geïntegreerd in de app, waardoor het gemakkelijker is om hier mee te betalen.

Scotsdales Scan & Go App


“Klanten zijn klaar voor Scan & Go”

De Scan & Go App is uniek in de Britse tuinbranche, maar de klanten zijn er zeker klaar voor.

Lauren Cambridge, manager Events & Loyalty van Scotsdales Garden Centre Group: “We hebben al een grote stijging gezien in de aanmeldingen voor ons loyaliteitsprogramma. We kijken uit naar de mogelijkheden en ontwikkelingen die dit teweeg gaat brengen voor de toekomst van winkelen bij onze tuincentra. Sinds we de Scan & Go App hebben gelanceerd zijn we kortingsacties  aan het pushen voor klantenkaarthouders die alleen beschikbaar zijn via de app. Dat werkt erg goed.”

 

Innovaties

De Scotsdales Scan & Go App is ontwikkeld door Garden Connect en is geïntegreerd met het online kassasysteem OpSuite, ontwikkeld door Davidson Richards.

Om de Your Scotsdales Loyalty app in actie te zien, kun je deze Youtube video bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=CHk3fJ8SPOI

Ga voor meer informatie naar,  www.davrich.co.uk en www.gardenconnect.com.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: