Eenvoudig bestellingen versturen met Sendcloud

Vanaf nu is het mogelijk om Sendcloud te gebruiken voor het verwerken van webshop bestellingen. Dit bespaart tijd bij de afhandeling van bestellingen en zorgt voor een betere klantervaring.

Sendcloud is een Nederlands bedrijf wat helpt om verzendingen sneller te verwerken en omdat wij Sendcloud geïntegreerd hebben in het Garden Connect platform kun jij dus veel tijd besparen.

Recent hebben we een webinar gegeven waarbij we uitleggen hoe Sendcloud werkt. Je kunt deze hier terugkijken:
 

Wie of wat is Sendcloud?

Sendcloud is een Nederlands bedrijf waarmee je sneller online bestellingen kunt verwerken. Sendcloud heeft koppelingen met alle bekende vervoerders: PostNL, DHL, DPD, UPS en vele anderen. Je kunt Sendcloud gebruiken in heel Europa.

Je kunt je eigen verzendcontract koppelen aan Sendcloud of gebruik maken van hun scherpe tarieven.
 

Hoe werkt de integratie?

Al je webshop orders die bezorgd moeten worden komen automatisch in Sendcloud. Op basis van automatische verzendregels wordt een voormelding gedaan bij jouw vervoerder. Je print het verzendlabel, plakt het op de doos en je kunt de bestelling versturen.

Je hoeft dus nooit meer handmatig gegevens in te voeren.

Zodra jij het label hebt gemaakt, wordt de orderstatus in het Garden Connect Platform automatisch bijgewerkt. Ook daar hoef je dus niet meer mee te doen.
 

Klantcommunicatie

Naast de tijd die je bespaart met Sendcloud, zal ook de klantcommunicatie verbeteren. Van iedere stap in het verzendproces kan jouw klant automatisch een e-mail krijgen, in jouw eigen huisstijl.

Dit bespaart jou mailtjes en telefoontjes van klanten die zich afvragen waar hun pakket blijft.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over Sendcloud of de integratie? Op www.sendcloud.nl kun je precies lezen hoe het werkt. En wij helpen je graag met de integratie. Neem contact op met je accountmanager en dan zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: