Meetups over online marketing & de klantenkaart

Voor het eerst sinds Corona ons in de greep hield hebben we weer Meetups georganiseerd: op 14 juli in Eindhoven en 15 juli in Utrecht. Het doel van onze Meetups is om in een kleine groep kennis te delen en het gesprek aan te gaan met ons & elkaar over (online) onderwerpen.

De Meetups beginnen altijd om 10.00 uur en worden afgesloten met een lunch en zijn gratis toegankelijk voor al onze relaties.

 

6 trucs die ieder tuincentrum zou moeten toepassen

De Meetup in Eindhoven ging dieper in op een aantal trucs die toegepast kunnen worden binnen het Garden Connect platform. Naast technische mogelijkheden werd er ook gekeken naar storytelling, manier om de klant te verleiden en de koppeling tussen winkel en webshop.

Deze Meetup zal op 26 augustus ook in Zwolle naar voren komen en in september ook nog in het westen van het land. Aanmelden kan via info@gardenconnect.com.

 

Loyalty Marketing

De Meetup in Utrecht hebben we samen met NedFox georganiseerd. Er zijn veel gebruikers van ons platform die graag méér willen doen met hun klantenkaart en tijdens deze Meetup zijn we daarover met elkaar in gesprek gegaan.

Aan de hand van het loyalty maturity model en RFM-model zijn een aantal vernieuwingen doorgesproken om klanten persoonlijk te benaderen en goed te kunnen segmenteren.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de precieze vernieuwingen die doorgevoerd gaan worden en de planning daarvan.

 

Planning

Aangezien we veel positieve reacties hebben gehad op de Meetups zullen we er nog een aantal gaan inplannen. Eind augustus zijn we in Zwolle, in september gaan we een meetup in de regio Amsterdam inplannen en in oktober/november gaan we weer een nieuw thema gebruiken voor de Meetups.

Het aantal deelnemers zal beperkt blijven tot 15 per keer omdat we op die manier ook een goed gesprek kunnen voeren met alle aanwezigen.

De presentaties van de Meetups worden niet online gezet, omdat de slides niets toevoegen als je er niet bij bent geweest, maar mocht je vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: