Uitnodiging voor de Garden Connect Meetups

Wil je weten hoe je je webshop & tuincentrum goed kunt integreren met elkaar? Wil je een goede online strategie opzetten voor jouw tuincentrum? Of wil je meer halen uit je klantenkaart?

Meld je dan aan voor de gratis meetups van Garden Connect. Tijdens deze 2-uur durende sessies leggen we je alles uit over online marketing, ecommerce of loyalty marketing. We hebben een maximum van 15 aanwezigen per meetup  dus er is voldoende ruimte voor overleg en discussie met andere aanwezigen.

De komende maand hebben we de volgende meetups ingepland:

  • Breda, 30 september: 6 trucs die ieder tuincentrum online zou moeten toepassen
  • Eindhoven, 1 oktober: loyalty marketing: the next level
  • De Bilt, 23 november: 6 trucs die ieder tuincentrum online zou moeten toepassen
  • Mechelen, 24 november: loyalty marketing: the next level

Tijdens deze meetups delen we onze kennis, trends en data. Alle meetups zijn gratis toegankelijk voor ondernemers en marketing medewerkers van tuincentra en je bent ook welkom als je nog geen gebruik maakt van ons platform

Meld je hier aan voor onze meetups


Waarom organiseren we deze meetups?

We vinden het belangrijk om een deel van de kennis die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd te delen met de tuinbranche. Daarvoor gebruiken we whitepapers, ons blog maar het is ook erg leuk om elkaar in levende lijve te zien. Zeker sinds Corona zijn dit actuele onderwerpen.

Wat is het addertje?

Er is geen addertje. Je kunt gewoon komen, iets leren, het gesprek aangaan met ons en je collega's en we hopen dat je dan voldoende inspiratie hebt om jouw tuincentrum nóg beter & mooier te maken. De lunch na afloop krijg je van ons, want werken kan ook gerust gezellig zijn.

Meld je hier aan voor onze meetups

Kijk ook eens naar de volgende berichten: