Even voorstellen: Linh Huynh

Linh is bij Garden Connect werkzaam als front end en web developer. In deze blog stellen we je graag aan hem voor!

Als front end en web developer zorgt Linh voor de styling van de websites van onze klanten. Dat betekent dat hij nieuwe websites ontwikkelt voor onze klanten qua styling en vormgeving, of aanpassingen doet aan huidige websites qua vormgeving.
 

Planten mét naam

Linh zijn favoriete plant is een Strelitzia Nicolai. “Ik heb deze laatst gekocht omdat ik het een hele mooie plant vond bij iemand anders. Hij ziet er heel mooi uit, heeft grote bladeren en oogt lekker exotisch. Het is de eerste plant die ik echt heb gekozen omdat ik deze specifiek erg graag wilde. Ik heb hem ook een naam gegeven, net zoals mijn andere planten.”
 

Garden Connect

Voordat Linh bij Garden Connect kwam werken heeft hij in de festival branche gewerkt. Daarvoor werkte hij een aantal jaar in de horeca. Na zijn werk op vele festivals is Linh begonnen met een opleiding in front end development om een carrièreswitch te maken. Na het afronden van deze opleiding is hij meteen bij Garden Connect begonnen. “Dit is de eerste baan waarbij ik echt alleen op kantoor werk, dus ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was meteen erg gezellig. Het was meteen al leuker dan ik had verwacht van een kantoorbaan!”

In zijn vrije tijd gaat Linh het liefste snowboarden. Verder sport hij graag en houdt hij van gezellige dingen ondernemen met vrienden en zo nu en dan een biertje drinken.
 

Blijven verbeteren

“Ik ben trots op de laatste paar websites die we hebben gemaakt. Deze worden steeds groter en ingewikkelder, met meer maatwerk. Ik ben trots op mezelf maar ook op de rest van het team dat we dit voor elkaar krijgen.” Linh wil zichzelf altijd blijven verbeteren en blijven leren. “Hoe meer ik weet, hoe beter ik mijn werk kan doen.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: