Even voorstellen: Aida Esmaili

Sinds half april is Aida bij ons komen werken als account manager voor de UK en Ierland. We stellen haar graag aan je voor in deze blog! 


Samenwerken

Als accountmanager ziet Aida het als haar taak om een band op te bouwen met haar klanten: “Ik wil echt dat mijn klanten mij vertrouwen en weten dat ik aan hun kant sta. Ik zie graag dat het goed gaat met hun tuincentra. Het is voor mij essentieel om te weten wat hun doelen en wensen zijn, zodat ik kan bepalen hoe wij daar aan bij kunnen dragen. Uiteindelijk wil ik dat als ik mijn klanten bel, ze altijd blij zijn om van me te horen en dat ze weten dat ze op me kunnen rekenen. Oftewel, dat we een goede band hebben.”

Sinds haar start bij Garden Connect, is Aida’s eerste indruk dat het hele team met een gemeenschappelijk doel werkt: “Iedereen werkt hier zo nauw en met veel passie samen. En ik vind de wandelingen na de lunch erg fijn!” Het is voor Aida heel inspirerend om deel uit te maken van een bedrijf dat pioneert in de branche: “Iedereen brengt nieuwe ideeën in en focust zich op constante verbetering. Het gaat als eerste altijd over het helpen van de klant.”
 

"Ik wil echt dat mijn klanten mij vertrouwen en weten dat ik aan hun kant sta. Ik zie graag dat het goed gaat met hun tuincentra."


Overdag een account manager, ‘s avonds een dj

De laatste 10 jaar heef Aida gewerkt als account manager in verschillende branches, voornamelijk rondom tech. Als Aida niet aan het werk is, geniet ze van het strand, buiten zijn, yoga, koken en vinyl platen verzamelen. Naast haar werk als account manager, werkt ze ook als dj. Voordat Aida naar Nederland verhuisde, hostte ze een radio show in Vancouver. Muziek maakt een groot deel uit van wat ze doet naast haar werk voor Garden Connect. 


Het symbool voor een nieuw jaar en een nieuw begin

De Hyacint is Aida’s favoriete plant: “Ik ben dol op de geur en de kleuren. Het is een symbool van het Iraanse nieuwjaar, wat wij altijd vieren in mijn familie. Het symboliseert nieuw leven, de lente en een nieuw begin. Het doet me denken aan thuis en aan mijn roots.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: