Even voorstellen: Anke Fatels

Anke werkt sinds januari 2019 bij Garden Connect als projectmanager. In deze blog stellen we je graag aan haar voor.
 

Spin in het web

Als projectmanager voor de UK, Ierland en Canada ziet Anke zichzelf als een spin in het web: “Ik werk samen met de accountmanagers, developers, content marketeers en support. Ik ben ervoor verantwoordeliijk dat alle onderdelen goed bij elkaar komen bij het ontwikkelen van een website of webshop. Eigenlijk verbind ik de wensen van de klant met de verschillende mogelijkheden van onze teams.”
 

Constant samenwerken

Waar Anke trots op is, is dat het team zo goed samenwerkt en elkaar ondersteunt. “Daardoor verbetert het resultaat ook continu. Ik vind het heel mooi om te zien dat we niet alleen kijken naar ons eigen werk, maar echt als team werken om de projecten af te ronden. Verder ben ik heel trots op hele mooie websites die we live gezet hebben de afgelopen maanden.” De eerste indruk die Anke van Garden Connect had was heel warm: “Naast werken is er altijd ruimte voor gezelligheid zoals een borrel en de bootcamp. Er wordt goed op de mensen gelet. Je bent geen nummer, maar echt een persoon.”
 

Continu verbeteren

Voordat Anke bij Garden Connect kwam werken heeft ze bij een amerikaans bedrijf in een soortgelijke positie gewerkt en een periode training gegeven in technische systemen en processen bij grote modemerken. Waar ze in haar huidige werk naar streeft is het continu verbeteren van het proces van projecten. Daarnaast wil ze altijd het werk opleveren waarvan de klant nog niet weet dat hij het wil, kijkend naar wat de klant nodig heeft.
 

Zomer

Anke brengt haar vrije tijd graag door met vrienden; wandelen, koken, in de tuin zitten en in de zomer barbecueën. Ze gaat graag naar het strand met haar gezin, naar musea, of de bioscoop. 

Haar favoriete plant is de Bougainvillea: “Daar krijg ik een relaxed gevoel van. Het herinnert me aan de zomer, de zon en heeft verschillende kleuren.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: