Even voorstellen: Nicci Severens

Sinds 2021 is Nicci bij Garden Connect werkzaam als content marketeer. In deze blog stellen we je graag aan haar voor. 


Een inspirerend team

Sinds Nicci als content marketeer bij Garden Connect werkt, werkt ze sinds lange tijd weer in een team “Dat is heel inspirerend”, vult ze aan. Als content marketeer houdt ze websites up-to-date en optimaliseert ze deze door middel van content. “Ik probeer me zo goed mogelijk te verplaatsen in de klant en dat is een leuke uitdaging. Ik werk voor Engelse, Nederlandse en Franstalige klanten. Het verschil in stijlen en wensen maakt het extra afwisselend.” 


Reisblogs & fotografie

In haar vrije tijd houdt Nicci zich bezig met het schrijven van reisblogs en blogs over zeilschepen. Toen ze net afgestudeerd was aan de fotografie opleiding, heeft ze een paar jaar als fotograaf gewerkt in Azië, “dat was toen nog voor reis folders en flyers. Daarnaast heb ik altijd veel blogs geschreven en de laatste jaren veel SEO-werk gedaan voor bedrijven in de reisbranche.” 


Voldoening

“Waar ik trots op ben, is dat ik naast de tuincentra ook werk voor Greenfingers charity in Engeland. Dat zij dankzij onze content meer donateurs kunnen werven geeft veel voldoening.” Naast werk, fotografeert Nicci graag en daarnaast reist en sport ze. “Sinds ik bij Garden Connect werk, verdiep ik me ook steeds meer in het creëren van duurzame stadstuinen (en balkons).” 


Naar een hoger niveau

Nicci’s ambitie bij Garden Connect is om nóg meer expertise over SEO op te doen. “Dat staat nu ook op de planning met een opleiding die ik later dit jaar ga volgen. Ik kijk er naar uit om dat naar een hoger niveau te tillen en toe te passen op de websites van onze klanten.” 


Lotus

“De Lotus is mijn favoriete plant. Naast dat mijn dochter zo heet, vind ik het een mooie metafoor dat deze modder nodig heeft om tot bloei te komen. Toen mijn dochter geboren werd, kwamen vrienden aanzetten met een bloeiende Lotusbloem in een afwasteil, die vind ik nog steeds het allermooist.” 


Veel lachen

“Ik ben in juni 2021 begonnen bij Garden Connect. Mijn eerste indruk was heel gezellig en gemoedelijk. Het begon al met mijn sollicitatie, waarbij we ook hebben gelachen. Dat het een warm bad is wordt vaak benoemd, maar dat is wel zo!”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: