Even voorstellen: Nikkie van Dillen

Nikkie werkt sinds 2009 bij Garden Connect en is de laatste jaren werkzaam als manager van het content marketing team. In deze blog stellen we je graag aan haar voor!
 

Altijd verbeteren

“Ik heb verschillende functies gehad bij Garden Connect en heb op dit moment de eer om het succesvolle content marketing team aan te sturen. Wij ontzorgen tuincentra en helpen ze de website actueel te houden, zodat de website zo goed mogelijk aansluit op het assortiment en de activiteiten in de winkel. Mijn belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat de content marketeers altijd door kunnen met hun werk. Als ze ergens tegen aan lopen, dan probeer ik zo snel mogelijk een oplossing of alternatief te vinden zodat ze verder kunnen. Verder ben ik er om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en op haar plek zit én probeer ik de samenwerking met de andere afdelingen binnen Garden Connect zo goed mogelijk te vervullen.” 
 

Manusje van alles 

“Toen ik in 2009 begon, was ik sales- en support medewerkster. We waren als bedrijf nog zo klein, dat ik een manusje van alles was. Ik werkte voor de portals, deed verkoop, support en domein registraties. Daarna werd ik accountmanager, eerst van Nederland en België en daarna van Noord- en Midden-Nederland. 

Na verloop van tijd wilde ik een stap zetten in mijn carrière en werd ik manager van Garden Connect Nederland. Nadat we weer flink gegroeid waren, zijn we de afdelingen zo gaan inrichten dat er een leidinggevende per afdeling is gekomen. Toen ben ik manager van het content marketing team geworden.” 
 

Een eigen webshop

Na haar opleiding Hotel- en Eventmanagement op het TIO is Nikkie bij een online marketingbureau gaan werken waar zij ook haar afstudeerstage heeft gedaan. “Ik heb ook nog mijn eigen webshop gehad. Ik wilde weten wat er allemaal kwam kijken bij het reilen en zeilen van een webshop. Van inkoop tot webshopbeheer, administratie en marketing. Vanaf toen wist ik zeker dat ik “de online wereld” in wilde.”
 

Altijd vernieuwend

“Door de constante groei van Garden Connect heb ik altijd de mogelijkheid gehad om met het bedrijf mee te groeien. Als ik dacht ‘zal ik niet eens iets anders gaan doen?’ dan kwam Edwin met een voorstel voor een stap die ik kon maken. Zo is het nooit saai en altijd uitdagend gebleven. Ik ben trots op mijn eigen ontwikkeling en het voelt heel goed om een eigen team te hebben. Samen werken we ontzettend hard om onze doelen te behalen. Ik blijf altijd vernieuwen en doe altijd mijn best om leveranciers, tuincentra en consumenten met elkaar te verbinden op leuke, verrassende wijzen.”
 

Een lelijke website

“Toen ik kwam solliciteren in 2009 leek de functie waar ik op solliciteerde mij geweldig, alleen de website zelf vond ik helemaal niet mooi. Mijn eerste indruk was “Hoe kan een online marketing bureau nou zo’n verouderde website hebben?!” Ik vroeg ernaar tijdens mijn sollicitatie omdat de sfeer heel open en gezellig was en gelukkig stond de nieuwe website al op de planning.”
 

Content voor de hele tuinbranche

“Ik wil dat iedereen uit de tuinbranche die content nodig heeft, aan mij of aan Garden Connect denkt. Ik wil de leukste contentcreaties opzetten voor de gehele tuinbranche. Van het schrijven van teksten tot het maken van video’s, het bedenken van acties, het schrijven van persberichten en meer!”
 

Gezelligheid voor alles

“Ik breng mijn vrije tijd graag door met mijn dochters Casey en Lola. Leuke uitjes, een beetje ontdekken, een YES-day of we zoeken samen gewoon een reden voor een feestje. Mijn vriend levert met zijn bedrijf ZAGT Amsterdam exclusief vlees aan de beste restaurants die er zijn, dus met hem ga ik graag uit eten om al dat lekkers op verschillende plekken te proeven.” De Beaucarnea is Nikkie haar favoriete plant: “ik vind die stam zo prachtig. Echt een olifantspoot!”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: