Even voorstellen: Barry Disveld

Barry is sinds 2015 werkzaam bij Garden Connect als online marketeer. In deze blog stellen we je graag aan hem voor! 
 

Van stagiair naar senior online marketeer

Barry begon als stagiair online marketing bij Garden Connect. “Het was meteen een hele leerzame tijd voor mij omdat dit mijn eerste kantoorbaan was. Ik had nog nooit van Zwanenburg gehoord en had geen idee waar dat lag, maar toen dat heel dichtbij Zaandam bleek heb ik toch een sollicitatiebrief geschreven. Mijn sollicitatiegesprek was met Frank en dat ging meteen heel soepel, ik voelde me direct op mijn gemak.” 
 

Online marketing en affiliate marketing

Als online marketeer beheert Barry een klantenbestand van 10 grote webshops. “Dat houdt in dat ik er dag in dag uit voor zorg dat er zo veel mogelijk omzet wordt gedraaid online door middel van verschillende technieken zoals vindbaarheid, Google Ads, Google Shopping, conversie optimalisatie en affiliate marketing.”

De laatste van deze opsomming is een dienst die dankzij Barry is ontwikkeld: “ik had me privé verdiept in affiliate marketing en ik dacht dat het voor onze klanten een goed idee zou zijn om dit in te zetten. Ik kaartte het een keer aan en ik mocht aantonen hoe het zou werken. Nu loopt het helemaal en is het een dienst die we neerzetten voor onze klanten. Dat soort dingen zijn heel leuk om te zien ontwikkelen!”
 

Organische groei

Voorheen werkte Barry in uiteenlopende branches. Het was qua cultuur meteen een goede match om bij Garden Connect te beginnen. Dat is ook gebleken uit zijn loopbaan waarin hij van stagiair naar junior, medior tot nu senior online marketeer is uitgegroeid.

Barry vindt goed contact met de klanten het allerbelangrijkst. “Het is geweldig om meerdere jaren aan een webshop te werken. Binnen online marketing zijn er geen shortcuts, maar stap voor stap kom je tot het beste resultaat.”
 

Padellen met het team

“Padellen is een van mijn hobby’s, daarom heb ik nu een aantal keer padel toernooien georganiseerd het het team. Daarnaast ga ik graag uit eten, naar feestjes, varen, snowboarden en barbecueën.”

Op de vraag wat zijn favoriete plant is, zegt hij: “Iedereen zegt altijd gatenplant, toch? Ik vind een strelitzia mooi, of de olijfboom. Ik hou van planten die niet te fragiel zijn.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: