Even voorstellen: Melissa Nagtegaal

Melissa werkt sinds 2016 bij Garden Connect. In deze blog stellen we je graag aan haar voor!
 

Accountmanager Nederland & Canada

Melissa werkt als senior accounmanager van Noord- en Midden Nederland en Canada. “Een aantal jaar geleden heb ik aan Edwin aangegeven dat ik graag zou willen helpen in Canada. Zodoende zijn we dat uit gaan breiden in samenwerking met onze partner Nurseryland Canada. Wat ik vooral doe in mijn werk is klanten zo goed mogelijk helpen hun doelen te bereiken.”
 

Veel functies behalve development

In 2016 begon Melissa als online marketeer. ‘Daarna ben ik even project manager geweest en uiteindelijk heb ik Nikkie haar functie overgenomen en ben ik accountmanager geworden. Eigenlijk heb ik de meeste functies bij Garden Connect wel gehad, behalve development.” Voordat Melissa bij Garden Connect kwam werken heeft ze in de marketing gewerkt bij een evenementen bureau. 
 

Teamwork

“Ik heb altijd goed contact met mijn klanten, daar ben ik heel blij mee. Ik ben verder trots op hoe we alles met het team opleveren. Een klant tekent bij mij een offerte, maar dat wat opgeleverd wordt moet uiteindelijk ook in lijn zijn met de wensen van de klant. Dat doen we echt samen, met de projectmanagers, developers en content marketeers en ik ben er trots op hoe we dat doen.” Wat Melissa nastreeft, is om met meer partners samen te werken: “zo kunnen we verder kijken naar dat wat wij als Garden Connect kunnen en samen nog meer bereiken.” Op Melissa's eerste werkdag viel haar de vriendelijkheid van de collega’s op. “Iedereen was bereid te helpen. De collega’s met wie ik toentertijd begon, werken hier nog steeds, dat maakt ook echt dat we naast collega’s ook vrienden zijn en het liefst samen een festivalletje pakken.”
 

Ontdekken

In haar vrije tijd is Melissa graag buiten, én graag op reis: “Tijdens mijn reis door Mexico begin 2022 keek ik echt mijn ogen uit. Ik loop altijd veel en ik wil graag nieuwe plekken ontdekken. Ze noemen mij ook wel de ‘Lizzy de wandelende tak’. Ook ben ik graag met vrienden leuke dingen doen. Samen met mijn vriend staat in februari een lange reis naar Australië op de planning. Daar kijken we echt naar uit.” 

Haar favoriete plant is de bananenplant: “Die groeit goed in ons huis. Altijd als je binnenkomt staat hij in de hoek te shinen, daar krijgen we mooie complimenten op.”

Kijk ook eens naar de volgende berichten: